Изпрати песен

Близнаците и Дани и Кръстоносеца и Макса и Жоро Маргина и Иван Италянеца и Пламен убиеца и Асака и Капитана и Черния глас и Рапърката и Биби испанеца и Мафиотката и Християн и Лудака и Scam и Галин Трепача2018

Категории: рап , хип-хоп Език: Български

Близнаците, Дани, Кръстоносеца, Макса, Жоро Маргина, Иван Италянеца, Пламен убиеца, Асака, Капитана, Черния глас, Рапърката, Биби испанеца, Мафиотката, Християн, Лудака, Scam, Галин Трепача - 2018 Текст


(Пламен)
Новата година вече е на лице,2018 е от сърце. Не си показвай грозното лице,уплаши ме на тъмното за година-две.

(Иван)
Има весели и тъжни дни,ако ме изсползваш си тръгни. Ако ме харесваш ме прегърни. Ако ме обичаш остани!

(Кръстоносеца)
Ако не бягай бе не говоря със овце. Вълка е на море,а на теб ти се ебе. Mada faka мърша празнувай без мене,за тебе нямам време за тебе нямам време.

(Лудака)
Отново съм аз Лудака се завърна,ще те прегърна щом те зърна. Толкова щастлива като новата година,ето го Лудака мина и замина.

[Припев]

(Капитана)
Влизъм пак в тоя трак щот съм тарикат,хейтъра е моя враг Асака е моя брат. Рода ми не може да се побере във влак,всички викат викат OMG.

(Иван)
Аз съм рапър бял и съм полудял. Искам дял щот съм пял има ли скандау? Аз съм Рапърчето и правя парчето,аз съм маняк и рапа ми е як. [2 пъти]

(Дани)
Дани кучето на линия винаги браточки,нямате победа нямате и точки. Trivago е хотел за извесни лица,чесни деца вече няма в нашата земя. Всеки е като змия ама не пълзи,да стана от леглото ли много ме мързи. И сълзи след сълзи от техните очи,щом някой каже я замълчи.

(Макса)
Не мълча продължавам да взривявам всички днес,викай ми "Рапъра" щото съм The Best. И ми е чест дай ми вест,напред с отличен шест. А уш съм неприличен за първи път различен. Не ме ебе дали ще бъдат лоши коментарите,хейтъри по-дразнителни и от комарите. Ще играят шамарите в муцуните на помярите. Кво ми са правите на "ебахти здравите"?

[Припев]

(Жоро)
Ей богатия яш ми брадатия,може би след време ще ти викам рогатия. Много ми е ясно че нищо не разбираш. Търсиш любов,но нищо не намираш. Не ти трябват пари,а уважение. Не ти трябват лъскави коли и имение. Мъж още разсчита на своята майка,кажи кво избираш Adidasa или Nike. Ебаси педераса не стой във първа класа,такива като теб със голяма уста са. Kepasa amigo,kepasa seniorita. Despasito недей ми налита.

(Мафиотката)
Влизъм в хита да разбивам ваще чалга пеперудки,след малко си отивам убивам ги за минутки.

(Рапърката)
Пожелавам да сте живи,здрави,прави и корави. И нека 2018 щастливи да ви направи.

[Припев]

(Близнаците)
Сам срещу всички всички срещу мен. Ще ме пребият,но няма да съм победен. Един за всички всички за един. Ако се съюзим ще ги победим.

(Капитана)
Да изгорим враговете,да се поклоним на боговете. Никой не е цвете за мирисане,смисъла е важен другото е писане.

(Християн)
Прав си брат ми никой не е цвете,ръцете ви и двете да ги видя горе вдигнати. Ние сме баш добре вие сте много зле. Нали бе братле,нали бе братле? Виждам много мишки се правят на тарикати,виж кой клати майка ти не е баща ти! Бате много глупави се събраха,даже не резбраха че сме брачеди ха ха.

[Припев]

(Асака)
Рапа ни говори римите искачат от екрана и всички те откачат за Шушана. Но Шушана е дама която иска банана и после се сърди че е маймуна голяма. Обладана от Кирил и Методий като Сузанита,тя на сън ходи тя на сън рита. Тя е хита мина Despasito. Наско честито. Шушана честито.

(Биби)
Отивам разбивам парите си взимам. Песни имам и още не съм блокиран. Комуникирам с който намирам вкъщи се прибирам
Ти си парализация влизаш в мръсната канализация. Ква е тая държава бро ква е тая нация? Хващаш пистолета мила ама знам че нямаш сила да убиеш,добре че си се спасила. Но защо си се съгласила със това? Да отнемеш човешки живот
-Никога

[Припев]

(Scam)
Надявам се че през новата година моята родина ще бъде все така щастлива. За някой хора през 2018 тва училище ще стане жилище,а за други съдилище. Тука някви паляци ми говорят за рап. Не се излагайте като правите дап. Опитват се да рапират не им се получава и се депресират. И като чуят тая рима,главите им спират да пулсират.

(Черния Глас)
През 2018 пожелавам на всички и най-вече на яките пички. Да сте много добрички ще ви хвърлям парички,аре заебете ги тия долни мишки. Нека сънищата сладки да не бъдат толкоз кратки,ядосваме се всички батки и шматки. Има и красиви има и гадини,всички се менят години след години.

[Припев]

(Капитана)
В тоя свят трябва да си с вдигната глава,не живеем за хората разбери го това. Всеки иска ама няма да е богат без измама,да не прави вече грешки ама те са човешки бе. Пак ли сваляш дрешки ма,пак ли правиш грешки ма. Вземи са осъзнай и живота опознай. Край,край,край на хората им омръзна. Виж тая зараза колко бързо плъзна.

(Черния Глас)
Рапър съм аз Черния глас,бандата голяма отново е пред вас. Як бас пусни събрахме се всички зли за да правиме бели,за да правиме бели.

(Галин)
Да оставиме другите да си мъркат в устата си да бъркат,а после да шмъркат. Очаквайте голямо оплакване за мен,защото съм пил и бил малко откачен.

(Капитана)
Зарибен в играта,победен от правилата. Нов ден със жената,олигофрен на дъската. Давам ти кинти без да искам нещо в замяна,жената винаги трябва да е засмяна. А не расплакана дама,когато ти и трябваш тебе те няма. Тебе те няма!

(Галин)
Звъниш по телефона тя пада от балкона,мислите си гониш блъска те камиона. Не расчитай на никого дори и на приятели,защото накрая всички се оказват предатели.

[Припев])

Добавен от Денислав Миленов (Капитана)  на 31 December, 2017, 23:01

Докладвай текста

Близнаците, Дани, Кръстоносеца, Макса, Жоро Маргина, Иван Италянеца, Пламен убиеца, Асака, Капитана, Черния глас, Рапърката, Биби испанеца, Мафиотката, Християн, Лудака, Scam, Галин Трепача - 2018 Превод


Песента все още няма превод!
Искам превод Добави превод
татяна бивша за секс текстmogu dalje samslayer dead skin mask преводit is not christmas without you lyrics преводenca ft. noizy - bow down преводтекста на песента виновнаbig time rush nothing even matters lyricsprevod pesni bon jovidaddy yankee shakyаз съм огън baby tekst