Изпрати песен

Vanya GДива и луда

Vanya G - Дива и луда Текст


Много ми се иска да ти го покажа близо, ама не ми дават като си наблизо взимам всяка чаша и хвърля на земята и си викам колко хора са ми в краката.
Искаш ли да ти покажа готина и луда с новата си песен Герката е много луда стана ли ти тъпо давай хейтвай ме в заблуда не ми пука даже и за твойта педеруга.
Нямам време в живота да ти го покажа ти се сещаш май за глупости,за да го размажа не намираш май смисъл във всяко изречение щото главата ти е пълно изцепление.
Много ми се иска да усетиш любовта ама пак ще питам къде е тя може би на въпроса ?ИЗДИСЛАВ? ще ми го смучеш даже и корав.
Твърде банална ли станах сега даже не можеш да слушаш това свиква се мили, свиква се да като катеричка излезнала от елха.
Искам да видя колко си пиян,искам да видя колко си набрал като полицая от гетото до БАН ще си чакаш двечки да не си сам.


Ще си чакаш...(3)


Да ти сипя водка с утеха щото идва много,много лека викаш,блъскаш и не спираш кефа щото лесното бързо губи.

Докладвай текста

Vanya G - Дива и луда Превод


Песента все още няма превод!
Искам превод Добави превод
ваня маймуно мръсна текстstoja lila lila преводdenis-pesniколко колко песен едно питиеceca nevinost prevodwiz khalifa faded bg prevodjeremih x's & o's преводmethod man bring da painnow or never преводall right песен