Изпрати песен

КапитанаНенормална работа

Капитана - Ненормална работа Текст


Когато чуеш за баладата сълзите ще рониш,който ти пречи без проблем ще го изгониш. Викайте,напивайте са,чупете шишетата,пълнете шкембетата със мезетата.
Кебапчетата и кюфтета,доволни да са момчетата. Обичах едно момиче и тя ме нарани,сега сърцето ми кърви но карай да върви. Не искам да съм първи,а последен. Не искам да съм с курви,а със тебе.
Ненормална работа не мога да те забравя,дори не знам как ще се справя.
Всички песни на Азис превръщат се във хит,само със "Хабиби" той стана по-велик. Бати чудото скъсах крушата,мойта се оказа ебахти хитрушата. Направо ми идва да я хвана за гушата,но я обичам аз,както децата Дядо Мраз.
Идват силни,набити,тръгват си пребити. Уш са бандити,мозъците им испити. Викаш че са истински вампирите,да не дойдат и да ни испият бирите. На моята секса и допадна,искаше дори на задна. Щом ме няма си безпощадна,секса беше добър,но любовта беше гадна. Да вярно е аз съм те оставил,щото друг за мен се е представил. Оная нощ секс със теб е правил,от скука те е избавил. Че съм му приятел е забравил,чак пред мен се е исправил. Майко мила дай ми сила,щот ми писна от такива. За вас не ме ебе,мразя ви от сърце. Хахаха

Докладвай текста

Капитана - Ненормална работа Превод


Песента все още няма превод!
Искам превод Добави превод
превод на български песента cult of personalitythrift shop преводibrahim erkal песни петра - хищна хиена текстtrainwreck sa prevodomjingle bells rock текст преводгалин царя на купона текстsia unstoppable prevodmc stojan picaso prevodmaluma 4 babys превод