Изпрати песен

КапитанаВНИМАНИЕ!!!

Докладвай видеото
Категории: рап , хип-хоп Език: Български

Капитана - ВНИМАНИЕ!!! Текст


Тая песен я направих защото разбрах,че всички педофили не знаят кво е грях. Тва ли е България малките в леглото на стария,защото спечели от Националната лотария. А МС Тони със рапа се бъзика,песните му ще ме предизвикат. Толкова ме дразни,не може ли някой в устата да му се испразни. Кво се мазни като текстовете му са празни? Искал да затапва разни,но не се получило. Кво се е случило,кво се е случило,римата ми точно него пък улучи. Трябва да се учи от моите текстове,знам че да пееш без рими е лесно ве. Не ставаш айде бегай надалеч,ти не правиш рап то това е реч.

(Припев)
Внимание и за добрите има наказание!
Живота разбери не е концерт по желание! Правя добро излиза зло аз обирам калая,правя зло излиза добро еми тва ще прая. (2 пъти)

И сега кво развали се рапа ли? На такива като МС Тони викат "Рапъри". Падна в трапа ли,гащите изцапа ли. Кура ми лапа ли,ти не ставаш ай пали. Дъската ти хлопа,също като хип-хопа. Болен си,ясно да ти дам ли сиропа. Вчера видях майка ти на стопа,опаа тая рима ще е в топа. Такъв е живота,т'ва е съдбата младеж,само недей от циганин да крадеш. Има вероятност зъбите да паднат,ще видиш ти като 100 човека те нападнат. Така че не се прави на супер герой,щот не е супер мой ще ядеш много бой. Дори да си добро хлапе пак ще си в белята там. Слушай от личен опит го знам!(Припев)
Внимание и за добрите има наказание!
Живота разбери не е концерт по желание! Правя добро излиза зло аз обирам калая,правя зло излиза добро еми тва ще прая. (4 пъти)
)

Добавен от Денислав Миленов (Капитана)  на 21 декември, 2017, 00:54

Докладвай текста

Капитана - ВНИМАНИЕ!!! Превод


Песента все още няма превод!
Искам превод Добави превод
inna преводsagina soluna degil elindekine bak100 jivotaoh holy night преводshaggy mr bombastic преводkaty perry - chained to the rhythm prevodguns n' roses - don't cry текст и преводtrey songz my namezucchero il volo преводпревод цингарела