Изпрати песен

Имп ( Imp )Два свята

Категории: рап Език: Български

Имп ( Imp ) - Два свята Текст


Двама братя, живеещи в два различни свята.Обикновено семейство,даващо всички за децата.Баща им бил строг, но иначе добър човек.С консервативен поглед гледал, скиптично в новия век.Искал да възпита синовете си така.Да бъдат силни хора,какъвто той не успя.Майка им от своя страна,стоеше на другата крайност.Добра жена изпълнила сърцето си с всеотдайност.Не били богати, но пък живеели щастливо.Опитвайки се да гледат цветно на ежедневното сиво.Момчетата растяли всеки в своя свят.Супер различни,все едно черния и белия свят.Малкия брат,бил доста спокойна натура, говорил чрез картините,които рисува.Искал един ден да създаде своя творба,която щяла да трогне всички хора по света.
Две съдби[x2]
Двама братя (2)
Два свята
По-големия брат се държал с всички студено,пораствайки,сякъш в него имало нещо променено.И той имал страст,която никой не разбирал.Обичал да драска рими,с часове не спирал.Зарибил се в училище 7-8 клас. Но никой не оценявал поетичния му глас.Мразеше хората, чувстваше се недоразбран.Не се разкриваше,шот за него,той беше сам.Влизаше постоянно в конфликти с баща си, а майка му гасеше с думи избухналите страсти.''Кво се случва с теб,кажи проблеми ли имаш.Отговори ми с думи,момче,недей само да кимаш.''След поредния скандал,той се пребираше в свойта стая.Заспиваше,като си представяше,как идва на всичко края.Годините минавали за големия и малкия брат,докато всеки се развивал в собствения си свят.Yeah! Докато всеки се развивал в собствения свят..
Две съдби[x2]
Двама братя (2)
Два свята
Събираха се на таванска, пушеха и заспиваха.Да има коз и бира, нищо друго не искаха.Късно следобяд, при тях дойде някъв пичага,който извади два пакета и почна да им ги разправя.''Слушай к'во,една черта и си направо на небето, а римите пред mic-a ще ти излизат директно от сърцето'' Така се почна,първо шмъркаше,после ПОПА.Прайше се пастет и заспиваше пред компа.Херцата след врем, контролираше съдбата му. Отдавна беше забравил, ква е играта му. Единствената мисъл беше, как да се надруса? Ядеше си вечерята, но го нямаше вкуса. Брат му беше чул в квартала, че се е закачил. Разправяше на техните, че драйфа щото се е напил.Опитваше се да го откаже, но за него беше късно. Да избяга от миналото мръсно.
Две съдби[x2]
Двама братя (2)
Два свята
Вечерта малкия се пребираше от своя изложба. Имаше гадно предчустие, докато към вкъщи се разхожда.Усещаше в себе си, едно познато чувство, което имаше всеки път,когато твореше своето изкуство.Приближавайки си блока, чуваше сирени. Помисли си, че вкъщи стават няк'ви проблеми.Затича се към входа със сълзи на очите, разбута хората. И видя брат си на стълбите...
Две съдби
Двама братя
Две съдби
Два свята
Две съдби
Двама братя
Вдъхновен рисувал, мечтаната картина. Която за много хора щяла да стане любима.Майка му,баща му и той с брат си, като деца, и как сякаш никога не се е слушчвало това..... И как сякъш не се е случвало това.
Докладвай текста

Имп ( Imp ) - Два свята Превод


Песента все още няма превод!
Искам превод Добави превод

imp какво пре

диана експрес utregodsmack immunesoulja boy she blowing me kissesпесента на dmoyna bana be textljubavi vsichki pesnihoney cocaine - bad gal преводнаправи ме щастлив текстмой ангеле текстatanas kolev tekst chestno i nechestno