Изпрати песен

КапитанаПриключихме отдавна

Категории: рап , хип-хоп Език: Български

Капитана - Приключихме отдавна Текст


Искат лична карта и почвам да бегам.
Кака ти е тука с нея ще си легам.
С тва "ШТСКМ" приключихме отдавна.
Щото като моята любов няма равна!

Хвалите се че сте ме блокирали така ли? Я се погледнете в огледалото парцали! Дами кой от вас иска да го погали? Курвите са курви пускат и на мангали! Раздавах се давах любов,а не омраза! Вика че обича ме на 100 човека го каза! С текста поздравявам курвите от Свищов! Поздрави на Анджелина моята любов! От тебе имам нужда другата не ме възбужда! Честно да ти кажа другата ми е чужда!
И е ниска и го иска, а ти си ми близка!
Филмите владее ги щото е артиска! Иска да го стиска да ходя в нейния град. Тая гад живее във измислен свят! Аз такива не прегръщам от такива повръщам! В най-добрия рапър за миг се превръщам!

Искат лична карта и почвам да бегам.
Кака ти е тука с нея ще си легам.
С тва "ШТСКМ" приключихме отдвна.
Щото като моята любов няма равна!

Смешна си грешна си мамка му стара! Бих ти изтъркал муцуната в тротоара. Пак на капак жертва се изкара! Но за твойте чувства мила боли ме фара!
Не ми дреме вече кой къде те бара. Малката брат има голяма дупара! Мозък няма и на курви нямам вяра!
Не играя свара щото не съм Мишо Шамара! Прай това което прави вятъра! Стига ми се смя ебахти театъра. Прави това което прави вятъра. Ти ще бъдеш ритъма аз ще бъда рапъра! И влизам с рима и със Анджелина! Моята любима моята неповторима! Също като Джон Сина си правя хватката. И накрая празнувам с бирата и салатката!

Искат лична карта и почвам да бегам.
Кака ти е тука с нея ще си легам.
С тва "ШТСКМ" приключихме отдавна.
Щото като моята любов няма равна! )

Добавен от Денислав Миленов  на 12 декември, 2018, 22:14

Докладвай текста

Капитана - Приключихме отдавна Превод


Песента все още няма превод!
Искам превод Добави превод
rihanna needed me преводsia house on fire преводsabaton metal machine преводстрадам аз докато ти неси домен изпалнител превод на български песните на alan wolkerblind guardian- mirror mirror преводprevodachsave metag your it текстгалин царя на купона тексттимати еще до старта