Изпрати песен

КапитанаНяма да е същото

Категории: рап , хип-хоп Език: Български

Капитана - Няма да е същото Текст


Слушаш ли човече вече няма да е същото. Парата е оръжие вече най-могъщото. Ако нямаш кинти в джоба всеки гледа те със злоба. Ако имаш кинти всеки те обича за бога. Много ли е трудно да подадеш ръка? На някой който заслужава който те уважава. Много ли е лесно да забравиш ей така? Всички спомени добри с добрите си приятели. Кой ли ме разбира кой ли ме слуша брат? Повечето хора живеят във измислен свят. Искал ли си ти да върнеш лентата назад? Дори и да си тарикат няма как.

Все по-лошо става всяка кучка се продава. И това ще продължава вече няма да е същото. В нашата държава всеки взима без да дава. Който няма се предава. Който има продължава.

Не вярвам в доброто не искам и да вярвам. Злото уважавам и не съжалявам. Истински приятели аз не познавам. Добрите от лошите аз различавам. Пари не притежавам жени не уважавам. Курви обожавам и сестра ти задоволявам. Гледам и се наслаждавам щото се излагаш. Предполагаш че помагаш,но всъщност жена си предлагаш. Усилия големи полагаш за да избягаш. За нищо не ставаш ае бегай да лягаш. От моята тиква такива рими поникват. Но с тия яки текстове явно ще се свиква!

Все по-лошо става всяка кучка се продава. И това ще продължава вече няма да е същото. В нашата държава всеки взима без да дава. Който няма се предава. Който има продължава.

Чудя се колко голям проблем ще предизвика. След тоя текст ви трябва почивка. 24 каратова усмивка като кмет. Види ли кинтите сладки като мед. И наред е да дам един съвет на филмарите. "Уважавайте старите колкото и да ви се карат те". Това е правило което трябва да се спазва. Капитана не приказва празни думи,а размазва. Но кво се оказва МАНГАЛИТЕ не се отказват. Явно ШАМАРИТЕ на лицето не се запазват. И те като ФИЛМАРИТЕ живеят в сериал. Ти си в главната роля и накрая си умрял.

Все по-лошо става всяка кучка се продава. И това ще продължава вече няма да е същото. В нашата държава всеки взима без да дава. Който няма се предава. Който има продължава. )

Добавен от Денислав Миленов  на 28 юли, 2018, 02:59

Докладвай текста

Капитана - Няма да е същото Превод


Песента все още няма превод!
Искам превод Добави превод
песен за влакчетоnot afraid prevodamar imam ljubav текстglee - wrecking ball (lyrics преводno gravity can hold us down -music pleerno mediocre преводtrepni previdtekst motel aziswalla prevodфсб пак ще се прегърнем