Изпрати песен

Капитана и ДракончетоПепел от Рози

Категории: рап , хип-хоп Език: Български

Капитана, Дракончето - Пепел от Рози Текст


(Дракончето)

Ще мечтая пак за теб през целия ми ден. Колко ми се иска пак ти да си до мен. Да те прегърна с двете си ръце на теб да дам моето сърце! Мечтая и си вярвам дори и да не стане. Спомена за теб вечно ще остане. Със себе си изобщо не се гордея за теб само мисля ще полудея. Не знам какво да правя кажи ми виновна ли съм че безумно те обичам в съня ми. Пекрасен ден аз те видях, но да те прегърна така и не успях. Събудих се не вярвах че това е само сън и ето ме тръгвам да те търся аз навън! Спомените от съня аз да успея да върна лунна нощ не мога да заспя. Отменя бяга съня за тебе слънце мисля в този час и не мога да опиша колко те обичам аз. Научих се без да гледам без да виждам без да слушам! Научих се че сълзите за да се смея да те търся докато те намеря, но без теб не мога да живея. Сред спомените от деня сред грешките на наглостта. Сред познатите лица след разбитите от теб сърца. Сред купчината стари снимки след днеска на тоя ден мога да напиша песен. Мога да надвикам океана и пролетта да обърна в есен и да те забравя няма как и карам ветровете да те търсят пак десетки хора ми угаждат. Успехът е моята съдба, но виждам когато почва в миговете на тъга крепи ме мисълта за теб че си само един. Нашата тайна ще пази луната обичта ни ще скрият цветята. И само розата ще знае теб обичам и това е!

(Капитана)

От твоите прегръдки и целувки се нуждая. Искам след 12 с теб на нещо да играя. Тая песен ще я помним само аз и ти. Влюбих се в теб и във твоите очи. Когато ме прегърнеш искам времето да спира. Искам с тебе да изпия цяла каса бира. Даже да ни дават в Господари на Ефира. Капитана за тебе убива! Капитана за тебе умира! И след малко ще потънем в размисли и страсти. Но аз ще те целуна преди да кажеш здрасти. Големи сме поети пристигаме с вертолети. Кво стаа тука никой не може да се сети. Дракона и Капитана в тая зима пеят! Викат и лудея пият и се веселеят. Слушай ме внимателно и запомни едно. Важното е да се будиш в моето легло! )

Добавен от Денислав Миленов  на 05 януари, 2019, 10:17

Докладвай текста

Капитана, Дракончето - Пепел от Рози Превод


Песента все още няма превод!
Искам превод Добави превод
tyga cash money текст и преводпреводач acabfucking problems previdacross the water prevodtext nobody 50centкристиана биг стар тексттони стораро всичко е пари.текстdespina vandi-kathe mera tekst prevod bgrise and fall преводтекста и превода на песента позови