Изпрати песен

Капитана и Thugy Montana и МеокаИграта ни храни

Капитана, Thugy Montana, Меока - Играта ни храни Текст


Thugy Montana:
Последен или пръв си,кажи ми какъв си? Късмета мен ме търси ..............Разбивам всички мърши,то така ще завърши.Курвата ти лапа ама работа не върши,двама трима на веднъж ги бърши.
Айде ти пък бягай бягай бягай бържи. Локума всеки иска да взима,има като богаташите в лъскавата лимозина. А кучко свърши ли ти филма,бягай мило от пътя че ще свърша на килима. Бичислав соуса що да съм слуга,като мога да съм боса душата ми раскървена роза. Налита на здрав тогава къв ти е въпроса,парите у кого са.
Да ме съборите много ще се зоритe,ще ви разкарам само вие сте проблемите. Не ме разбирате като глухонемите,да го духат и куките,да го духат и куките.
Скъсаните кецове са във телта,нямам самочуствие като вас да летя. Мога да започна и никога да не спра,сърцето ми спря да работи за минути а?!


Меока:
Играта ни храни и тебе те храни,просто играта всички ни храни храни. Целия си в рани,парите са испрани. Кучките са ебану ,да са ебани.


Не съм единствения в който има хляб,искаш да ме събориш аз не съм сакат. Курвата ми вика пак иска още fack,моето гето има само ретро. Пъхам та в кашето за да ти взимам кашето. Прайме мелето представям мойто гето, така от тезето бавно движа с бемвето. Премазваме от далеко и си пуша кашето,тука душим и месето така е мойто гето.


Капитана:
Играта ни храни и рапа започва,момченце не си на своя почва. Тук с Меока за отскока,клатим блока дори и бота. И Thugu Montana схвана белята голяма,че не трябва никой да се закача с Капитана.

Докладвай текста

Капитана, Thugy Montana, Меока - Играта ни храни Превод


Песента все още няма превод!
Искам превод Добави превод
цеца-исках теazis avtomontiorетажна собственост песентапесента ариелchandelier текстtoygar işıklı - korkuyorum prevodмадматик каквото е било текстпревод на български песните на alan wolkermake it or break it 2pac lyrics текстпесента touch the sky