Изпрати песен

МагиТежка категория

Маги - Тежка категория Текст


Директно влизам в тежката без въобще да ви подготвям. В началото е смешката защото ви затоплям. Основното ще бъде "top" понеже от сърце, да режеш думи като с нож отдавна вече "Gut" е. Комерси,педераси брат рапират с чалга ритми, къде отиде онзи рап със смислените рими. Мъжете с дума тежка не са сега на мода "Паиетени педали ебати "Vip" отбора. И "нема" как да е нормално мъже да носят дънки с кройка тип "цигара" чак, и тва седяло "фънки". Не стига че си "едрогъз"  и ти правят "санта" тесен а ти си "крушувиден" ,брат с кво стана известен.   Колко точно пичове, бой сте яли вие , трябва "некои" като мене да ви поразтрие, за да видите дествително "как се тупа брашно" , аман от биткаджий на ринга стана тясно.
Боксйори MMA-ци "надъхани мишоци" , на приказки сте силни ама ще ходите с отоци. Знаете ли колко много въздух се изисква, че станахте и побойници, почна да ми писва. Боя учи силните разбрахте ли  "ташаци". Май много си повервахте назобени глупаци. Ей сега ще демонстрирам как се влиза "резко", Маги да те згази това ще бъде тежко.
Дали сте приживявали битката на ринга,залагали ли сте честта си без една стотинка, със "скъпите екипчета" силно се съмнявам ,че даже се потите и се обзалагам , че кръв не са ви пускали. И дроба ви у лево затва не са го пръснали не може да го намерат, понеже на "нормалните" той ни е в дясно , но вие сте безсмърттни, всичко ви е ясно.
Не плащате със болка и сълзи във очите
достойнството е всичко ако ще да се простите . Със тъпата си гордост дори и със парите който ви разглезват обезмисляйки ви дните. Със физическо бездеиствие и душевна немугия секунда да си свия ,че така ме дразнят тия дето повечко ги "hate-вам" дано даа им въздеиства, но дълбоко се съмнявам ,че са тъпи им прощавам. Не искам да ги наранявам ама се налага щот зареди "тежко его" честта ще си залага. Околните напряга придавайки си важност и нелепа арогантност изострена докраиност.
Ела да потренираме бе батко, как си трябва, да ти покажа тежестта на истинската правда. Стига пазарувахте тежести от "Jumbo" . Бойците пускат кръв във боя колкото и да е трудно, израстват със усилие  без да се оплакват. Не страдат от "безсилие" и нищо не очакват. И спрете да се бутате в мъжете , че сте жалки.
И слагате с условието, толковаа сте малки.
Аз дори да съм жена от вас съм
по-надежна. Във боя влизъм веднага жестока,безнадежна. Лоялна като куче,корава и прилежна кървяла съм, умишлено изглеждайки "небрежна".
И най-брутални удари държа да отбележа
от такива като вас получих "шотове и невежа".Но живота ме намачка и урока си научих,сърце калено в битките заслужено получих.
Минават си годините и дайте кат е тесно, да си шибаме роднините ,че по ще ни е лесно,забравихте правилата минавайки на преко. Прецаквате играта и тва е общо взето. Много ясно ,че ще "Hate-вам"  трябва да кротуват , и кво като съм "Hate-ка"  нека си ме псуват ще кажа квото мисля ,а те ще козируват. Аз съм тежка категория и ще требва да ме чуят
Докладвай текста

Маги - Тежка категория Превод


Песента все още няма превод!
Искам превод Добави превод
al bano & romina power sempre semprekid idk sunset teks i prewodiron maiden stil life prevodmassari bad girl преводelvis presley burning love преводtoygar işıklı - korkuyorum prevodaccept balls to the wall песниβασιλησ τι θα χρειαστώ prevodемилия напусни текстjelena i sasa matic tekst