Изпрати песен

SlatkaristikaLuda Romantika

Slatkaristika - Luda Romantika Текст


[Куплет 1]
Uno momento, молим те престани не биди напорна,
пцуј го моментот, денот и вечерта кога ме запозна,
јас сум говедо, да напнам, да запнам во тоа сум најдобар!
Но не е крајот на светот, ова е рајот на светот.
Јас ќе бидам Ромео ти Јулија,
ако се отруеш ја одма ќе се убијам,
ја прави појака тоа што не ја убива
нашата...
[Рефрен]
Луда романтика, баш би сакал јас да бидам дел,
луда романтика, цел живот со тебе.
Луда романтика, животот да ти го направам,
луда романтика, која може да е фатална.
[Припев]
Луда, луда, луда; луда, луда, луда; луда, луда, луда
Романтика
Луда, луда, луда; луда, луда, луда; луда, луда, луда
Романтика
[Куплет 2]
Uno momento, молим те престани и ти не си најдобра,
го пцујам моментот, денот и вечерта кога те запознав,
препрепотетно, стање, нашање и скроз си излудена!
Но не е крајот на светот, ова е рајот на светот.
Јас и ти се сакаме до лудило,
но јас и ти се караме до лудило,
ја прави појака тоа што не ја убило,
нашата...
[Рефрен]
Луда романтика, баш би сакал јас да бидам дел,
луда романтика, цел живот со тебе.
Луда романтика, животот да ти го направам,
луда романтика, која може да е фатална.
[Припев]
Луда, луда, луда; луда, луда, луда; луда, луда, луда
Романтика
Луда, луда, луда; луда, луда, луда; луда, луда, луда
Романтика
Докладвай текста

Slatkaristika - Luda Romantika Превод


Песента все още няма превод!
17 човека искат превод
Искам превод Добави превод
текста на песента най красивия боклук на рениi dont wanna live forever преводмэрилин мэнсон фотоjustin timberlake can't stop the feeling bg prevodthebriots seed преводnelly furtado песни преводтекст и превод на песента сте май лайф one directionmario joy gold digger текст и преводобичай ме текстalicia keys - fallin' превод