Изпрати песен

Slatkaristika и 2BonaGlavo luda

Slatkaristika, 2Bona - Glavo luda Текст


Мој је живот Швицарска
Мој је живот Немачка
Браќа ко фамилија
Мајка овде немам ја (×2)


Главо луда


Рефрен :
Ме полудоваш, сите пеат а ја тагувам
Ме нема дома нон стоп работам
Имам пари не се радувам


Каде носи животот, некад горе некад дно
Имам пари и злато, и слава, и моќ
Каде носи животот, некад горе некад дно
Ми фали и мајка, и татко, и дом


Гла...гла...глааааво луда


Каде возиш, каде си се залетал
Неверуј у силни коњи ќе те наведат
Неверуј у силикони ќе те заведат
Неверуј у крими фори ќе те наместат
Идам горе тука нема кеш
Ми скурчи веќе животот да го возиме пеш
Нема не, спремај се за чуда
Мама кажи куга


Главо луда


Нова гардероба топла, светов ладен е
Пола другари ми се надвор, пола се со празен џеб
Толку далеку от дома пари губат значење
Кога фалат мајка, татко рамото за плачење
Пукат капилари, ненаспани и славни
Жени за една ноќ, до мене луди глави
Стига нова флаша, само точи
Мајка вика сине кочи


Главо луда


Рефрен :
Ме полудоваш, сите пеат а ја тагувам
Ме нема дома нон стоп работам
Имам пари не се радувам


Каде носи животот, некад горе некад дно
Имам пари и злато, и слава, и моќ
Каде носи животот, некад горе некад дно
Ми фали и мајка, и татко, и дом


Мислев ништо нема да не дели
Животот ми се смени 360 степени
Се се врти у круг, се се влаќа, се се плаќа
Пак ме нема дома, пак ме боли што ме сакаш
Спремни тип - топ вооу , вечер сме за шооу
Трошиме есено, ги чуваме за дом
Како боли знаеме када молчи
Само вечер не ме кочи моја


Главо луда


Мој је живот Швицарска
Мој је живот Немачка
Браќа ко фамилија
Мајка овде немам ја (×2)


Рефрен :
Ме полудоваш, сите пеат а ја тагувам
Ме нема дома нон стоп работам
Имам пари не се радувам
Каде носи животот, некад горе некад дно
Имам пари и злато, и слава, и моќ
Каде носи животот, некад горе некад дно
Ми фали и мајка, и татко, и дом

Докладвай текста

Slatkaristika, 2Bona - Glavo luda Превод


Песента все още няма превод!
Искам превод Добави превод
кали 442 текстsouf mi amor текст преводо чем поется в песне selena gomez - bad liar драгана миркович текстове на песнизахир текстdov'e l'amore преводsemsa suljakovic sinan sakic moja se kula srusioye mi canto преводrobin svhulz headlights преводt.i. - whatever you like tekst prevod