Изпрати песен

T-One и ViaИскам те

Категории: хип-хоп Език: Български

T-One, Via - Искам те Текст


Припев :
Искам да ми правиш красиви дните,
искам да си светлината в очите!
Ти си този,който аз усещам,
ти си този за който аз се сещам!
Любовта е нещо,нещо нужно..между нас нека никога да няма чуждо.Слънцето изгрява,през прозореца минава,но теб те виждам..някой друг те забавлява.
Около квартала ми се разхождаш с него опитваш се да пречупиш мисля моето его.Няма да успееш,чу ли няма да успееш..на постъпките ми знам всеки ден се смееш..Тръгвам след теб,но до кога? Правиш номера както всяка една жена,но да живея от теб имам нужда,някой до мен всяка сутрин да се събужда!
Бъди до мене в трудните моменти мила. Знам,че смс-те от мене си истрила,да не ги види ТОЙ от него си ги крила..обаче знам,че помниш оная вечер в мойта вила !
Припев :
Искам да ми правиш красиви дните,
иксам да си светлината в очите !
Ти си този който аз усещам,
ти си този за който аз се сещам !
Започвам да си мечтая,започвам да те желая..още първия път главата ми омая.Всички за нас питат,знай няма да си трая ! Красива си,искам в леглото с теб да си играя!В тишината да слушам как сърцето ти бие,любовта е красива,няма как да се скрие..Дали те имам или това е просто сън..полудявам като те срещна с друг навън!
Искам,икам да съм твоя наркотик!Искам ти да ми бъдеш най-красивия миг! Искам ти да светиш повече от звезда това за мен ще бъде сбъдната мечта.Не искам лъжи,не искам да се месят други! Спирам вече да правя на вскички услуги..Мисля само за нас и накъде ще тръгнем,нашите желания в живота си да сбъднем!!
Припев :
Искам да ми правиш красиви дните,
искам да си светлината в очите!
Ти си този който аз усещам,
ти си този,за който аз се сещам ! /2/
Докладвай текста

T-One, Via - Искам те Превод


Песента все още няма превод!
Искам превод Добави превод
no vacancy tekst prevodsay you say me текст и преводvessou az sum zagadkaпревод на stitchescameron dallas she bad преводopen your eyes преводтекст на песен уиски текилалюбовта е отрова текстceline dion that's the way it is lyrics преводwelcome to your show текст и превод