Изпрати песен

Теди и КапитанаШТСКМ (част втора)

Категории: рап , хип-хоп Език: Български

Теди, Капитана - ШТСКМ (част втора) Текст


(Капитана)
Целувам те дълго и кратко и сладко! Такава гореща мадама се намира рядко! Игрива и дива много си те бива! И питам ако дойда там ще бъдеш ли щастлива? Искам бейбе твойте устни вкусни да опитам. И в леглото с тебе ще бъда невъспитан! След това от гаджето ти явно ще съм разпитан! Но не ме ебе щото тва е моя ритъм!

(Теди)
Много ще лудуваме и ще се целуваме! Чувствата са ни взаимни ще бъдем интимни! Искам да ме скъсаш като дойдеш във Свищов. Щото ти си моята любов в тоя свят суров!

(Капитана)
Устни пак прилепям към лицето ти красиво! Ти не си кат другите момичета фалшиво! В тебе има нещо истинско и си личи! Виждам твоите очи че са пълни със сълзи! И знам защо си тъжна нарекох те каква ли не! Но ме погледни поне и на мен ми става зле! Малко обърках нещата ето слизам на земята. Ти си жената,която ми даде крилата!

(Теди)
Много ще лудуваме и ще се целуваме! Чувствата са ни взаимни ще бъдем интимни! Искам да ме скъсаш като дойдеш във Свищов. Щото ти си моята любов в тоя свят суров!

(Капитана)
Купона пак започва щом си до мене!
И щом си до мене няма време за хабене! С тебе ще направиме нещата забранени! И двамата сме зарибени и малко откачени! Много ти отива тая вечерна рокля. Ако ти е студено бързо ще те стопля! Суров е светът, но бързо ще се справим! Чудя се искаш ли дете да направим?

Шегувам се естествено с момичето божествено! )

Добавен от Денислав Миленов  на 24 ноември, 2018, 22:46

Докладвай текста

Теди, Капитана - ШТСКМ (част втора) Превод


Песента все още няма превод!
Искам превод Добави превод
iron maiden two minutes to midnight переводкриско и мария илиева текстto much to ask prevoddon't deserve you преводsheryl crow parachute преводтекст песни тимати feat. guf - поколениепреслава лъжа е текстtupac real thugsbamboleo преводfaydee can t let go