Изпрати песен

Toto HЧУЖДИ УСМИВКИ

Категории: рап Език: Български

Toto H - ЧУЖДИ УСМИВКИ Текст


1. Куплет
Такива като тебе са последните.Губя си времето с нередните.
Вярваха само на емблемите.Имат лед във вените.
Не искам да те намеря във всеки мой ред. Спрях да общувам с другите заради теб.
сега вече нямам STAMINA. ( Как да стана, че е ранина?(2) )

Припев:
Питаш как сбъркахме. Сбърках аз, ти не си. Сбърках лъжите си. Писна ми!
А можеше може би да ти разкажа, но вече оплел съм се в истини.
У няма да те гоня по телефона. На вратата ти да дойда нямам кураж.
Ти си ми икона и Мадона, но младенеца изчезна като мираж, като мираж.

Сега просто тръгни. Не ми давай шанс пак да те лъжа.
И не искам дори да се опитвам да ги навържа. Така остави, нека боли, то сърцето издържа. Няма да ми личи, с чужди усмивки ще го превържа.

2.Куплет
Ето тук е края и не мога да го осъзная ,а зная ,че няма връщане. Кажи ми как да позная, когато дявола е в леглото ми и се прегръщаме. Съжалявам че ти си тази, която направи на следващите услуга. Вероятно ще се променя и вече ще съм друг, друг, но за друга. Не мога да се будя и да те няма. Но в главата ми е каша. Виждам те навсякъде и всяка я наричам.... Търся те на дъното на всяка чаша. Не искам да чувам, че времето лекува. За мене няма време, спряло е на нула.Сега съм малък като молекула. Сякаш съм се бил скрил в мойта Вила Вилекула. Вила Вилекула. Мойта Вила Вилекъла.

Припев:
Сега просто тръгни. Не ми давай шанс пак да те лъжа.
И не искам дори да се опитвам да ги навържа. Така остави, нека боли, то сърцето издържа. Няма да ми личи, с чужди усмивки ще го превържа. (2)

Сякаш обичам не само пламъка, а и разтопен восък да догаря в сушата ми като свещ. Сиреч имам нужда да ме боли и не го разбирам, камо ли ти да го разбереш. Но накарах и тебе да те боли без дори да искам ,и да имам този стремеж. За такива хора като мен може би точната дефиниция е "келеш".

Припев:
Сега просто тръгни. Не ми давай шанс пак да те лъжа.
И не искам дори да се опитвам да ги навържа. Така остави, нека боли, то сърцето издържа. Няма да ми личи, с чужди усмивки ще го превържа. (2) )

Добавен от Пламена Ненчева  на 16 юли, 2018, 16:53

Докладвай текста

Toto H - ЧУЖДИ УСМИВКИ Превод


Песента все още няма превод!
Искам превод Добави превод
nedeljko bajic baja mini suknjaoye mi canto преводтя е огън пифtext tyga 4lifepapai josi orego prevodlinkin park jay z numb преводпламена скъп подаръкsamanta moga li tekstrebel rebel preodnot afraid prevod