Изпрати песен

Toto HЧУЖДИ УСМИВКИ

Категории: рап Език: Български

Toto H - ЧУЖДИ УСМИВКИ Текст


1. Куплет
Такива като тебе са последните.Губя си времето с нередните.
Вярваха само на емблемите.Имат лед във вените.
Не искам да те намеря във всеки мой ред. Спрях да общувам с другите заради теб.
сега вече нямам STAMINA. ( Как да стана, че е ранина?(2) )

Припев:
Питаш как сбъркахме. Сбърках аз, ти не си. Сбърках лъжите си. Писна ми!
А можеше може би да ти разкажа, но вече оплел съм се в истини.
У няма да те гоня по телефона. На вратата ти да дойда нямам кураж.
Ти си ми икона и Мадона, но младенеца изчезна като мираж, като мираж.

Сега просто тръгни. Не ми давай шанс пак да те лъжа.
И не искам дори да се опитвам да ги навържа. Така остави, нека боли, то сърцето издържа. Няма да ми личи, с чужди усмивки ще го превържа.

2.Куплет
Ето тук е края и не мога да го осъзная ,а зная ,че няма връщане. Кажи ми как да позная, когато дявола е в леглото ми и се прегръщаме. Съжалявам че ти си тази, която направи на следващите услуга. Вероятно ще се променя и вече ще съм друг, друг, но за друга. Не мога да се будя и да те няма. Но в главата ми е каша. Виждам те навсякъде и всяка я наричам.... Търся те на дъното на всяка чаша. Не искам да чувам, че времето лекува. За мене няма време, спряло е на нула.Сега съм малък като молекула. Сякаш съм се бил скрил в мойта Вила Вилекула. Вила Вилекула. Мойта Вила Вилекъла.

Припев:
Сега просто тръгни. Не ми давай шанс пак да те лъжа.
И не искам дори да се опитвам да ги навържа. Така остави, нека боли, то сърцето издържа. Няма да ми личи, с чужди усмивки ще го превържа. (2)

Сякаш обичам не само пламъка, а и разтопен восък да догаря в сушата ми като свещ. Сиреч имам нужда да ме боли и не го разбирам, камо ли ти да го разбереш. Но накарах и тебе да те боли без дори да искам ,и да имам този стремеж. За такива хора като мен може би точната дефиниция е "келеш".

Припев:
Сега просто тръгни. Не ми давай шанс пак да те лъжа.
И не искам дори да се опитвам да ги навържа. Така остави, нека боли, то сърцето издържа. Няма да ми личи, с чужди усмивки ще го превържа. (2) )

Добавен от Пламена Ненчева  на 16 юли, 2018, 16:53

Докладвай текста

Toto H - ЧУЖДИ УСМИВКИ Превод


Песента все още няма превод!
Искам превод Добави превод
български коледни песниannie lennox precious преводденис песниa thousand years lyrics преводnot afraid prevodбубамара текст на българскиstoja lila lila преводswish swish bish тексттурски тек gulsanбам бам песен