Изпрати песен

2 BonaBalkan

2 Bona - Balkan Текст


Iwayo killed this one, again!


Ja неможам мирно да спиjам (jе, jе)
На грев ме тера кога пиjам (у, jе, jе)
Давам правам кеш да касирам (кеш, кеш, кеш)
Тело, бело ме чака сиjа (хе)
Ко Колумбиjа (хе)
Правиме шооооууууу (воуу оооу, е/)
Зборевте за мене сега сите сте ко мене
сите сте као (вааааууууу ваууу ваууу)
еj плукавте по мене сега сите сте ко мене


Не фер играч, не фер игра, што зборат не ме дира
о мама миа у град на кривина ,само она бриа
ноке работа па спиjам преку ден
дека се отворив вчера ко деколте
а имам дарба (jе, jе)
пали плана
моjата банда
кад навлага ко Ван Дам (jе)
играме ладно, скупо FLOW Авентадор (jе)
сиjаме злато (jе), сила сме нато (jе)
Прлjави пари и криминал (пау)
курви и казина (jе), балканов ми сервира
како нармален да бидам
како –––––– дур ми зборите
палам куш да изгорите (пау пау пау пау)
ви остана да льубоморите
Сум прошол сее (jе, jе), не се праи (не се праи)
и вадам грам (jе), ми вади каиш (васи каиш)
jа немам срам jе и се ми е хаj (се ми е хаj)
пуна плукиjа (хеj) и прjав спраj


Ja неможам мирно да спиjам (jе, jе)
На грев ме тера кога пиjам (у, jе, jе)
Давам правам кеш да касирам (кеш, кеш, кеш)
Тело, бело ме чака сиjа (хе)
Ко Колумбиjа (хе)
Правиме шооооууууу (воуу оооу, еj)
Зборевте за мене сега сите сте ко мене
сите сте као (вааааууууу ваууу ваууу)
еj плукавте по мене сега сите сте ко мене


А тие коли од кредити и старлети елитни
овоа е балкан никоj не е крив а сите се криви
за прльав бизнес нема лимит (еj)
лажно алиби
сеа сите шо се шема, брат продадоа ниви
сум прошел сеее (jеееа) не се праи
лето сме на море, зимо скиjаме на грам (jе jе)
овдека неее (еее) ко у раj
елитни као маjк (jе) играме се до краj (jее)
Душа црна ко Гана, ganja от Тирана
куршуми кога стават, сите мора да ме знаат
од Белград бела дама, у вечер по 2 локала
у Софиja кола карам, у Скопjе ме чека банда (брааа)
а секоj би сакал на овоj воз (чууу чуу)
ако играва курва jа сум макро (скуу скуу)
Тони Соса, Тони пиjе jа у нос (сс ааа)
овдека не сака (jе)


Ja неможам мирно да спиjам (jе, jе)
На грев ме тера кога пиjам (у, jе, jе)
Давам правам кеш да касирам (кеш, кеш, кеш)
Тело, бело ме чака сиjа (хе)
Ко Колумбиjа (хе)
Правиме шооооууууу (воуу оооу, еj)
Зборевте за мене сега сите сте ко мене
сите сте као (вааааууууу ваууу ваууу)
еj плукавте по мене сега сите сте ко мене

Докладвай текста

2 Bona - Balkan Превод


Песента все още няма превод!
Искам превод Добави превод
vena pu den boro pesenchina anne mcclain night is young текст на българскиunutamam prevodдарко филипович преводджапанките в сака текстdonna maraba tekstvasilis karras pantelis pantelidis бг преводclique преводthis is what it feels like banks text i prevodbeyoncé - drunk in love prevod