Изпрати песен

2 BonaBalkan

Категории: рап , хип-хоп Език: Македонски

2 Bona - Balkan Текст


Реф.

Ја не можам мирно да спијам,
на грев ме тера кога пијам,
давам - правам кеш да касирам,
тело бело ме чека, сија ко Колумбија.
Правиме шоу,
зборевте за мене сега сите сте ко мене,
сите се као wow,
плукавте по мене сега сите сте ко мене.

1. Тонито

Прав играч нефер игра,што зборат не ме дира
о mama mia у град на криминал само она прија
ноќе работам па спијам преку ден
дека се отворив вчера ко деколте
а имам дарба је пали план а је
мојата банда гадна влага ко вандам је
играме ладно скупо flow авентадор је
сијаме злато је сила сме нато је !

2. Кун

Прљави пари и криминал,
курви и казина балканов ми сервира
како нормален да бидам,
пунам клуб дур ми зборите,
палам kush да изгорите,
ви остана да љубоморите.
Сум прошол се yeyea не се прај, не се прај
и вадам грам yeye ми вади каиш, вади каиш,
ја немам срам yeye се ми е high, се ми е high,
пуна плуќа и прљав Sprite.

Реф.

Ја не можам мирно да спијам,
на грев ме тера кога пијам,
давам - правам кеш да касирам,
тело бело ме чека, сија ко Колумбија.
Правиме шоу,
зборевте за мене сега сите сте ко мене,
сите се као wow,
плукавте по мене сега сите сте ко мене.

3. Тонито

Куќи и коли од кредити и старлети елитни,
ова е балкан никој не е крив, а сите се криви,
за прљав бизнис нема лимит, лажно алиби ,
сеа сите што се шема брат продадоа ниви.
Сум прошол се ye ye не се прај,
лето сме на море зимо, скијаме на грам ye ye,
овдека не е ко у рај, MVP kao Mike (Jordan) je,
играме се до крај!

4. Кун

Душа црна ко Гана,
ганџа од Тирана,
куршуми кога слават, сите мора да не знаат,
од Белград бела дама у вечер по два локала,
у Софија кола карам у Скопје ме чека банда.
А секој би сакал на овој воз,
ако играва е курва ја сум макро,
Tonny Sosa, Тони пие, ја у нос,
овдека не сакаат као Броз.

Реф.

Ја не можам мирно да спијам,
на грев ме тера кога пијам,
давам - правам кеш да касирам,
тело бело ме чека, сија ко Колумбија.
Правиме шоу,
зборевте за мене сега сите сте ко мене,
сите се као wow,
плукавте по мене сега сите сте ко мене. )

Добавен от Vasil Todorov2  на 12 July, 2019, 15:19

Докладвай текста

2 Bona - Balkan Превод


Песента все още няма превод!
Искам превод Добави превод
nirvana lyrics преводpesenta xilqda grehki da proshtavamgood enough empire lyrics преводdancin aaron smith prevodalive papa roachаз обичам теб 88 и ванко 1 текстjust a dream text and prevodивана полужива текстд2 песниsheryl crow parachute превод