Изпрати песен

2BonaТој сум

2Bona - Тој сум Текст


Ti si žar u led,mojot pat i svet
a ja haos u red
Ti mi ѕvoniš pak,ja sum nedostapen
i prema tebe sum gad


A ja,a ja,laden kao kanada
ti vrela kao panama
ne si svesna samata


i noќe luta pijana,i mi kaža kao mene nemala
no čekaj calma , ti nema ramna


i noќe luta pijana,i mi kaža kao mene nemala
no čekaj calma , ti nema ramna


Mnogu ne veruvaa no sega znat koj sum
malata me gleda saka afteri do 8
Mi doe kao bonus palam tompus
tolku prljavi a sijame ko lotus
Toa telo golo,odi odi low low
frli se na mene ajde fli se u ognot
Težok slučaj sme ko olovo
nema veze daj od ponovo
Ne e black ne e friday
troši ko za cel harem


-------


Ти си жар у лед,мојот пат и свет
а ја хаос у ред
Ти ми ѕвониш пак,ја сум недостапен
и према тебе сум гад


А ја,а ја,ладен као канада
ти врела као панама
не си свесна самата


и ноќе лута пијана,и ми кажа као мене немала
но чекај calma , ти нема рамна


и ноќе лута пијана,и ми кажа као мене немала
но чекај calma , ти нема рамна


Многу не веруваа но сега знат кој сум
малата ме гледа сака афтери до 8
Ми дое као бонус палам томпус
толку прљави а сијаме ко лотус
Тоа тело голо,оди оди low low
фрли се на мене ајде фли се у огнот
Тежок случај сме ко олово
нема везе дај од поново
Не е black не е friday
троши ко за цел харем


Рефрен (×2)

Докладвай текста

2Bona - Тој сум Превод


Песента все още няма превод!
Искам превод Добави превод

Все още нямаме добавено видео.

Изпрати видео
jelena i sasa matic tekstsully erna - until then преводmarso bobkata pesni tekstovedrska zeno plavaмалина песни текстовеjustin bieber 2u преводврабчо казва че е бил с лястовичките край нилmaroon 5 cold преводfall angel преводlanding in london tekst i prevod