Изпрати песен

4242 - Ако умра днес.

42 - 42 - Ако умра днес. Текст


Понякога си мисля, че съм прокълнат. Обръщам си главата и гледайки назад виждам локви от сълзите на моите очи, а между тях малко дете гледа и мълчи. Така сякаш чака нещо да получи и с детски глас ме пита ''кажи какво се случи, какво направи, в какво ме превърна?''. В този момент не знаех какво да отвърна.
И продължи ''това ли са мечтите, за които всичко правя? Превърнати на сълзи от които се давя. Казвайки това започна да потъва, без да вика за помощ и без да се опъва. Чувах мислите му, сякаш имаха глас, казвайки им, че това дете съм било аз.
Детето което отдавна съм предал и с чийто надежди и мечти дълго живял.
Ако умра днес, не съжалявай, но и никога не ме забравяй. Каквото и да е станало между нас помни, че това дете съм бил аз.
Ако умра днес, не съжалявай, пий за мен и не споменавай. Каквото и да е имало между нас помни, че това дете съм било аз.
Есента е, залезът насъпва, сърцето ми свива, тялото ми изтръпва, очите ми тъжно разказват с подробности, за всички онези пропуснати възможности.
Отварям вратата на тази празна къща, едва прекрачвам прага и стомахат ми се обръща. Събуждат се спомени в главата ми, не сбъднати мечти подкосяват краката ми.
Трудно е, повярвай, но се държа. Липсват ми моменти, стискам зъби, ще продължа. Вече съм порастнал, на 23, продължавам да бъдя загубеняка без пари.
С 10-ки проекти, чакащи да видят бял свят, казват ми ''откажи се'', но ще бъда инат. Взех образование, ще остане трофей в рамка, искам да греба с шепи, а не да смуча от сламка.
Ако умра днес, не съжалявай, но и никога не ме забравяй. Каквото и да е станало между нас помни, че това дете съм бил аз.
Ако умра днес, не съжалявай, пий за мен и не споменавай.Каквото и да е имало между нас помни, че това дете съм бил аз.
Ако спре да бие моето сърце, и съдбата ме дари с криле, не погребвай ти мечтите ми с мен, а живей като в последния ден.
Ако умра днес, не съжалявай, но и никога не ме забравяй. Каквото и да е станало между нас помни, че това дете съм бил аз.
Ако умра днес, не съжалявай, пий за мен и не споменавай. Каквото и да е имало между нас помни, че това дете съм бил аз.
Докладвай текста

42 - 42 - Ако умра днес. Превод


Песента все още няма превод!
Искам превод Добави превод
песента ариелпараноид андроид преводмарсо знаеш текстnina piensa en tite amo превод на българскиsnap песен текст преводvassilis karras- a' re monaksia преводsex kipchetasto cu cuda uciniti преводceca rasulo