Изпрати песен

Капитана3 Куплета от душата на поета!

Категории: рап , хип-хоп Език: Български

Капитана - 3 Куплета от душата на поета! Текст


Тук съм отново да ги правя на салати. И не се чуди кой клати ся сетра ти. Отвори си очите и виж реалността. Тва че се мислиш за як е ебахти глупостта. От рапъри измислени с много рими безмислени. Да ти кажа писна ми май боли от истини! Но не спирам да пиша на белия лист хартия. И ако има грешки с коректора ги трия!

Няма да крия искам да пия. Да се напия и да ги убия. Защото ми писна от тия филмари! От мойте шамари лицето ти пари! Да ги застрелям право в десетката. С пистолета на поета ше им видя сметката. Даже и съседката ми е по-свежа. МС Тони подари ми ножа да ги режа! Влизам и бележа като Марадона на стадиона.
И на Сузанита не и е нужна корона.

Защото челото и е като на слона огромно. Като и го казах тва ме погледна злобно. Момичето беше способно да ме убие. Но и го вкарах защото исках да вие. Изведнъж дойде баща и ама нищо не каза. В погледа му забелязах че не ме забеляза. И без да питам кмета ви поднасям три куплета.
От душата на поета за вси0ки момичета и момчета! )

Добавен от Денислав Миленов  на 14 ноември, 2018, 20:57

Докладвай текста

Капитана - 3 Куплета от душата на поета! Превод


Песента все още няма превод!
Искам превод Добави превод
in flames the mirror's truth превод текстсвети георги текстiggy azalea mo bounce преводundo преводvatra se dize tekst prijevodтатяна бивша за секс текстrihanna let me leave prevodmaggie lindemann pretty girl преводморена текстshkembeto text