Изпрати песен

Капитана3 Куплета от душата на поета!

Категории: рап , хип-хоп Език: Български

Капитана - 3 Куплета от душата на поета! Текст


Тук съм отново да ги правя на салати. И не се чуди кой клати ся сетра ти. Отвори си очите и виж реалността. Тва че се мислиш за як е ебахти глупостта. От рапъри измислени с много рими безмислени. Да ти кажа писна ми май боли от истини! Но не спирам да пиша на белия лист хартия. И ако има грешки с коректора ги трия!

Няма да крия искам да пия. Да се напия и да ги убия. Защото ми писна от тия филмари! От мойте шамари лицето ти пари! Да ги застрелям право в десетката. С пистолета на поета ше им видя сметката. Даже и съседката ми е по-свежа. МС Тони подари ми ножа да ги режа! Влизам и бележа като Марадона на стадиона.
И на Сузанита не и е нужна корона.

Защото челото и е като на слона огромно. Като и го казах тва ме погледна злобно. Момичето беше способно да ме убие. Но и го вкарах защото исках да вие. Изведнъж дойде баща и ама нищо не каза. В погледа му забелязах че не ме забеляза. И без да питам кмета ви поднасям три куплета.
От душата на поета за вси0ки момичета и момчета! )

Добавен от Денислав Миленов  на 14 ноември, 2018, 20:57

Докладвай текста

Капитана - 3 Куплета от душата на поета! Превод


Песента все още няма превод!
Искам превод Добави превод
kaiti garbi - otan se xreiazomai преводuncover testmaroon 5 cold преводкирил маричков песниsergio without you преводjadna ti je moja moc преводa rodar mi vida текстslipknot people shit текст преводsamo jako textкриско лош или добър текст