Изпрати песен

Капитана и ЛудакаПисмо до МС Тони

Категории: рап , хип-хоп Език: Български

Капитана, Лудака - Писмо до МС Тони Текст


МС Тони не искам да те убиждам,но във твойте клипове рими не виждам. Дали съм сляп,дали съм слаб за твоя Бг рап? Даже и със пешката те правя шах и мат. Ти за рапа проблем си не се прави на ем-си (МС). Голем си да бе,фен си на Дора Габе. И на Петър Берон,ти си метър бе миньон. Километър на бегом и ставаш на бекон. Опита се Чарли Танев да затапиш,но с тва може само хуя ми да захапиш. За нищо не ставаш май не се познаваш,глупости създаваш и глупав си оставаш. Знам че си от София приятел си на брачед ми,миришеш от километри на консерви. Май се изнерви отговори ми,вече сме Декември вкарай малко рими!

(Припев)
Той е МС Тони и обича кренвриш Бони,щом прави рап римата му се рони. Винаги обича да наднича от балкони,залязващите кукони. Това е МС Тони! (2 пъти)

МС Тони влезна и римата изчезна,тук даже и Сузанита не е полезна. Но поне е любезна или съм се излъгал,Гери-Никол светът не е квадратен,а е кръгъл. МС Тони хората изгони кат запя,кво направи бе момче да ги уплаши май успя. По-голям тъпак от теб няма да намериш,гледам как трепериш щом със мен се мериш. Назад си с материала рапа ти е ала-бала,Новата Шушана май ме хвана за кочана. Аплодираш другите,а не Лудогореца. Не си 100 кила ама скачаш от прозореца. Мислиш че ще летиш,но сега си в болница. Луна е тук твойта нова любовница. Разбери че Чарли Танев ще ти отмъсти,за тва че го диссна от тебе ми писна!

(Припев)
Той е МС Тони и обича кренвриш Бони,щом прави рап римата му се рони. Винаги обича да наднича от балкони,залязващите кукони. Това е МС Тони! (2 пъти)
)

Добавен от Денислав Миленов (Капитана)  на 14 декември, 2017, 20:49

Докладвай текста

Капитана, Лудака - Писмо до МС Тони Превод


Песента все още няма превод!
Искам превод Добави превод
фанданго песниplava cigankoдонна мараба текстazis haide pochve me se ga text prevodтекст и превод на light my body upseverina grad bez ljudi50cent make it 2 heavenани хоанг кво ме гледаш текстпревод на песента anacondaриплей скандау мафия