Изпрати песен

Krisko Beats и TITAИскам да бъда с теб

Категории: поп , хип-хоп Език: Български

Krisko Beats, TITA - Искам да бъда с теб Текст


Искаш да бъдеш с мен (Искаш да бъдеш с мен) Искам да бъда с теб (Искам да бъда с теб) Нека ти кажа някои неща доста лични!
Припев (x2) /Тита/: Tи искаш да бъдеш с мен аз искам да бъда с теб! Но момиче като мен не може да бъде с момче като теб.
Криско: Ти си допинг и от всякъде личи, знаеш как една жена трябва да се държи! Маниера, външен вид, чарът ти блести! Възпитана, добра и семейство със пари! Аз съм лош и от всякъде личи, че съм Бог на забранените игри! Искам да съм с теб, искаш го и ти Но кой нормален ще го позволи? Ние сме от различни светове, ние сме на далечни брегове! И отказвам да повярвам занапред, че няма да мога да бъда с теб!
Припев (x2) /Тита/: Tи искаш да бъдеш с мен аз искам да бъда с теб! Но момиче като мен не може да бъде с момче като теб.
Твоята компания не е кат' мойта! Твоята от моята си търси джойнта! По цял ден си пишеме, трудно се засичаме! Направо откачам, като се видиме! Ти си по салоните, чакам те до късно! Бившият ти те тормози, ше го пръсна! Заради теб обръщам всички клубове! Търся те навсякъде, 'щото с теб друго е Първо сме война, после мир! Като филм ми е с теб всеки малък флирт Правихме к'ви ли не планове сега трябва ли да ги забравиме? Припев (x2) /Тита/: Tи искаш да бъдеш с мен аз искам да бъда с теб! Но момиче като мен не може да бъде с момче като теб.
Бридж /Тита/: Виж аз те искам но не мога да съм с теб разбери, O Nо Nо No Mоля те погледни ме тази вечер за последно знам, че ще бъде звездно! Припев (x2) /Тита/: Tи искаш да бъдеш с мен аз искам да бъда с теб! Но момиче като мен не може да бъде с момче като теб.

Още на: https://textove.com/krisko-tita-iskam-da-bada-s-teb-tekst
Благодариние на textove.com )

Добавен от Pacho   на 12 септември, 2018, 15:45

Докладвай текста

Krisko Beats, TITA - Искам да бъда с теб Превод


Песента все още няма превод!
Искам превод Добави превод
лош или добър текстi make you believe in me lyricstyrski pesni ismsil ykaсбогом тониmake it or break it 2pac lyrics текст2pac toss it up преводed sheeran one prevodдани да сиchainsmokers roses преводbones sa prevodom