Изпрати песен

Теди и Капитана и Дракончето и Дафо От сърцето и душата

Категории: рап , хип-хоп Език: Български

Теди, Капитана, Дракончето, Дафо - От сърцето и душата Текст


(Дафо)

Кво ме глеаш така
Ше те цапна с мойта рака
Ки паднеш бързо на земята
И псл ки ми лапаш ламята
Не ми се смей, брей, хей
Пак глеам някав гей
Сложил си скъпи тоалети
Ама за тях прайй само минети
Даа когато аз говора вс мълчат
Попват към махлата да търчатт
Чуят ли моя глас
Връщат са в първи клас
Викат ми дафо непокиста
Вчера карах с триста
Не съм мафиот
Ама ти си оставаш идиот
Кво май римата ти харесва
Лесно човек по нея се заплесва
Като почна да пиша
Напрау немой се диша
Стрелям кат оня с автомата
Право в главатааа!

(Дракончето)

Да върнеш времето назад това го забрави бе брат. Всеки се мисли за големия тарикат! Всички чуите ме сега отивайте да си хващате първия влак! Парите не си броя не съм много по това не се мисля за велика като тоя политик! Взимам на ново нищо не е готово всичко се бърка с пипея. Ходих в нашия блок пих от лилавия сок! Небето сега е червено облака мазно намига. Капки от зелена коприва дъжд от малини червени. Стига ми толко сок скок под скок. Аз съм като нова идвам да ловя любов! Готова съм вече няма кой да ми пречи как дървата ги отсече слънцето напече! Даскалото е далече не разбираш ли човече. Тъпи рими мразя да избухна ли искам да ги газя! Забивам отново всичко се бърка повторно. Ходих в вашия блок пих от лилавия сок. Небето сега е червено тревата е с цвят зелена облака намига мазно дъжд от малини червени стига ми толко сок скок под скок.

(Капитана)

Не ме ебе дали ще бъдат лоши коментарите. Хейтъри по-дразнителни и от комарите. Ще играят шамарите в муцуните на помиярите. Кво ми са правите на ебахти здравите. Някой ме уважават,а други ме унижават. Истинските приятели много добре ме познава. Но някой път стига се до там да съм сам. Куките ме дебнат докат съм пиян. Ем рапирам ем шофирам не ме бърка твойто мнение. Не спирам да набирам до кеша дублирам. Понякога съм силен понякога съм слаб. Понякога ухилен правя Бг рап. Направо съм потресен и адски съм бесен. Явно ще ме осъдят за тая песен. Защото има много истина във текста. И наистина ще спя във ареста. Правиш се на мъж,а веднъж не си усетил болка. Голям фен си на курвите от поп фолка. Всяка моя рима удря те кат Юри Бойка. Тоя който ще пълзи ще си ти бе мойка. Сложига рогата и си станал бахти бивола. Джорджано винаги е бил и ще ти бъде идола. Правиш се на интересен махай се от тука. Устата ти ще е разбита само след минута. Глупак пак и пак ми се прайш на Тупак. Няма как с твоя слаб рап да стигнеш до някъде брат. Не се прави на силен щот ше хванеш мамула. Приличаш на една голяма нула. Маймуна всяка моя дума е закон. Повишавам тон на Бойко и на Макрон. Щот са мишки поне Корнелия държи се мъшки. Бъркат в мозъците на хората като въшки.

(Теди)

Теди се завръща и ся е по-могъща! Само докато ви видя взе да повръща!
На никой не прощава наред унищожава! Напред продължава просто няма такава! Не намерих като теб, но ще търся наред! Не се предавам но за теб всичко давам!
Не се предавам но за теб всичко давам! Ти си боклук с теб сме до тук!

(Дракончето)
Розата мирише
Трънчето боде
На сърцето ми пише
Капитане обичам те )

Добавен от Денислав Миленов  на 17 януари, 2019, 15:08

Докладвай текста

Теди, Капитана, Дракончето, Дафо - От сърцето и душата Превод


Песента все още няма превод!
Искам превод Добави превод
kendrick lamar – humble текстzhu faded преводit's not me it's you преводsamo jako textкурва като моникакамелия рок песенпавелл венци венц любов текстshake it off текстfaydee can t let goslayer bloodline превод