Изпрати песен

Liter Jack и Georgi ZaikovАз съм с теб

Liter Jack, Georgi Zaikov - Аз съм с теб Текст


Ако трябва да започна от начало. Да махна черното и всичко да е бяло. Бих те срещнал може би преди години. Когато песента ми беше чувство, а не беше рими. Когато музиката важеше. Фалшивите в живота на човека още ги нямаше. Преди да бъда счупен без да искам. Вярвах в лъжата. Нямах нужда. Истината виждам. Помня секундата,  преди да ме поеме вихъра. Липсва ми Наско, защото не харесвам Литъра. И вероятно малкото дете в мен ще плаче. Съжелявам за което. Честно. Без обаче. Точка. Край. Без многоточие. Без оправдания за кой съм щял да бъда и прочие. Аз съм това което виждаш. Извинявай в случай, че не съм това, което искаш.


И когато съм тук. И когато ме няма. И когато съм сам. И когато сме двама. Аз съм с теб. И понякога съм аз. И понякога си ти. И понякога сме двамата, причина да боли, но знай.. Аз съм с теб.


Искам да съм там където ти си. Твоите чувства, твоя ден и твоите мисли. Ако живота ти е сцена аз съм твоя Бисли. Ако съм в съня ти довечера, кажи ми спиш ли. Виж ги, те са толкова далече. От връзки за година, две ми писна вече. И по-добре да бъда сам, вместо да сме двама. Ако сме на два различни острова в океана. Крив съм. Гаден. Лош и понякога без да искам знам, че в мене влиза дявола. Кусурите са много. Дори и аз ги виждам. Единствения плюс за теб е това, че те обичам. Извинявай ако има нещо, няма нищо. Сложил всичко на страни, защото ти за мен си всичко. Няма кой да чуе друг. Няма как да види. Мерси, че беше там, когато си отиде Ники.


И когато съм тук. И когато ме няма. И когато съм сам. И когато сме двама. Аз съм с теб. И понякога съм аз. И понякога си ти. И понякога сме двамата, причина да боли, но знай.. Аз съм с теб.

Докладвай текста

Liter Jack, Georgi Zaikov - Аз съм с теб Превод


Песента все още няма превод!
Искам превод Добави превод
yes boss преводdeep in my heart преводсилвия далеч от сърцето, далеч от очите in englishopen your eyes преводbeautiful war преводdinata dinata преводisplaci se bice ti laksekrewella-be there перевод песниimp какво прегалин царя на купона текст